Frederiks Interieurs in Gorredijk

Multi Functioneel Centrum in Ten Boer

Kerk Klein Wetsinge Interieur

Anton van Dijk in Heerenveen

Keuken woning te Zuidhorn

Ligboxenstal te Grootegast

Appartementencomplex “de Groene Zoom” Ten Boer

School ’t Holdersnest in Harkema

Verbouw tot energiezuinige woning

Melkveebedrijf in Onderdendam

Kerk Klein Wetsinge

Interieur woning te Garnwerd

Kerk Klein Wetsinge Panorama

Verbouw tot energiezuinige woning

Ligboxenstal in Tinallinge

 AL-KO in Roden

Ligboxenstal in Bedum

Borger in Surhuisterveen

Gemeentewerf te Grootegast

Ligboxenstal te Jubbega

Stallenbouw voor Groningen e.o.

Notebomers Bouwgroep is specialist op het gebied van stallenbouw in Groningen. Al vele jaren construeren wij duurzame ligboxstallen, melkveestallen en andere agrarische bedrijfsgebouwen. Bij het bouwen van melkveestallen hebt u doorgaans te maken met steeds veranderende wet- en regelgeving. Daarom is onze adviseur altijd volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, vergunningen en innovaties. Wij denken vanaf het prille begin met u mee. Dat is handig als u voornemens bent een om nieuwe ligboxstal of andere agrarische bedrijfsgebouwen te laten bouwen. Aan de hand van uw wensen stellen wij een 3D schetsplan op, voorzien van een gedetailleerde offerte. Binnen het beschikbare budget realiseren wij uw bouwplannen met materialen van hoge kwaliteit.

Experts in huizenbouw en woningenrenovatie

Als traditioneel bouwbedrijf doen wij nog veel meer dan stallenbouw in Groningen. Zo zijn wij tevens actief op het gebied van huizenbouw en woningenrenovatie. Van nieuwbouw tot projectontwikkeling en van complete woningrenovatie tot het plaatsen van dakkapellen. Maar ook voor ambachtelijk timmerwerk en voor opname en herstel van aardbevingsschade staan wij voor u klaar. Beschikt u over een mooie bouwkavel in de provincie Groningen, dan geven wij uw droomhuis gestalte. We begeleiden ieder bouwproces van ontwerp tot oplevering, waarbij alle werkzaamheden altijd in nauw overleg met de opdrachtgever worden uitgevoerd.

Traditioneel bouwbedrijf met een flexibele instelling

U kunt bij Notebomers Bouwgroep tevens terecht voor aanbestedingen door uw eigen adviesbureau. In dat geval verzorgen wij het tekenwerk en een gedetailleerde omschrijving tegen speciale tarieven. In ons ruim 100-jarig bestaan hebben wij, in samenwerking met onze betrouwbare onderaannemers en architecten, al talloze projecten naar volle tevredenheid afgerond. Wilt u ook uw bedrijf in Groningen uitbreiden met ligboxstallen, mestkelders, melkveestallen of andere agrarische bedrijfsgebouwen? Tijdens het bouwproces houden wij altijd zoveel mogelijk rekening met uw bedrijfsvoering. Informeer naar de mogelijkheden voor huizenbouw of stallenbouw in Groningen en neem vrijblijvend contact op met Notebomers Bouwgroep in Lutjegast.