Nieuwbouw
Agrabouw
Renovatie
Notebomers Bouwgroep Vacatures

Werkplaats Timmerman (m/v)

Wij zoeken een enthousiaste werkplaats timmerman met technisch inzicht die zijn vak verstaat en uitdaging ziet in een diversiteit aan projecten in onze werkplaats.

Lees verder


Timmerman (m/v)

Bij Notebomers Bouwgroep BV staat alles in het teken van Kwaliteit en Klanttevredenheid. We streven naar perfectie en werken aan langdurige betrouwbare klantrelaties in zowel de zakelijke, de particuliere als de agrarische sector. We richten ons op nieuwbouw-, onderhoud- en renovatieprojecten en in het aardbevingsgebied doen we herstel- en versterkingswerkzaamheden. Kortom een diversiteit aan projecten.

Lees verder

Wij zijn een bouwbedrijf uit Groningen en leveren maatwerk, waarbij elke klant uniek is.

Al meer dan 100 jaar leveren wij maatwerk. Hierdoor beschikken wij over een hoge mate van deskundigheid, vakmanschap en flexibiliteit. De betrokkenheid in ons bedrijf is hoog, wij zijn een familiebedrijf waar inmiddels de 4e en 5e generatie werkzaam zijn. Deskundigheid en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, onze timmermannen zijn echte vakmannen en zeer gedreven om u tevreden te stellen.

Wij houden van omgaan met mensen en van bouwen. Een tevreden klant en een bouwproject opleveren van hoogwaardige kwaliteit binnen de afgesproken planning, dat is wat ons drijft.