Appartementencomplex “de Groene Zoom” Ten Boer

Verbouw tot energiezuinige woning

Kerk Klein Wetsinge Interieur

Ligboxenstal in Tinallinge

Kerk Klein Wetsinge

Anton van Dijk in Heerenveen

Kerk Klein Wetsinge Panorama

School ’t Holdersnest in Harkema

Multi Functioneel Centrum in Ten Boer

Melkveebedrijf in Onderdendam

 AL-KO in Roden

Borger in Surhuisterveen

Gemeentewerf te Grootegast

Verbouw tot energiezuinige woning

Interieur woning te Garnwerd

Ligboxenstal te Grootegast

Keuken woning te Zuidhorn

Ligboxenstal in Bedum

Ligboxenstal te Jubbega

Frederiks Interieurs in Gorredijk

Leek en Oostwold

Voor zowel Plan Oostindie in Leek als het uitbreidingsplan van Oostwold wordt deze compact vrijstaande woning aangeboden. De architectuur refereert aan de Delftse Schoolstijl, een bouwstijl uit de jaren vijftig met rode steen en verfraaiingen zoals gootlijsten en een bloemraam, die veel in het Westerkwartier voorkomt. Hiermee wordt getracht een streekeigen architectuur te realiseren die herkenbaarheid oproept. Door in te zetten op een compactere maat kan een scherpere prijs worden aangeboden. Zo woont u vrijstaand voor een betaalbare prijs.

U bepaalt zelf of u voor- of achter wilt wonen, de voor- en achterkamer zijn namelijk even groot. Ook bepaalt u zelf of u boven 2 of 3 slaapkamers wilt realiseren of dat u de verdieping (nog) niet indeelt. Optioneel is de woning uit te breiden met een aanbouw aan de linkerzijde. De aanbouw kan bijvoorbeeld ruimte bieden aan een hoofdslaapkamer en badkamer, een werkkamer met een (bij-)keuken of een garage/berging. Verder kan er optioneel nog een erker aan de voorzijde aan toegevoegd worden, de dubbele tuindeuren zijn ook mogelijk in de rechterzijgevel, een extra schoorsteen achter en extra dakramen.

Voor het project is een selectie van 3 verschillende Groninger gevelstenen gemaakt, gewonnen uit de Groningse klei, waaruit de koper kan kiezen. Hiermee refereert het aan de bekende Groninger rode baksteen.

Leekster erfpacht maakt nieuwbouw bereikbaar

Vanaf nu kunt u grond ook in erfpacht nemen. Dat scheelt behoorlijk in de benodigde hypotheek. Iedereen die een nieuwe woning koopt of laat bouwen in de gemeente Leek kan kiezen tussen kopen of pachten van de bijbehorende bouwgrond. Erfpacht is mogelijk met alle woningbouwkavels die door de gemeent Leek worden uitgegeven. Ook als u een nieuwe woning koopt van een project ontwikkelaar, de keuze is vrij. Kijk voor meer informatie op: www.woneninleek.nl/wp/wonen/erfpacht/

< Ga terug naar vorige pagina