Multi Functioneel Centrum in Ten Boer

Borger in Surhuisterveen

Ligboxenstal te Grootegast

Ligboxenstal in Tinallinge

Kerk Klein Wetsinge

Kerk Klein Wetsinge Interieur

Ligboxenstal in Bedum

Kerk Klein Wetsinge Panorama

Appartementencomplex “de Groene Zoom” Ten Boer

Melkveebedrijf in Onderdendam

Gemeentewerf te Grootegast

Anton van Dijk in Heerenveen

Interieur woning te Garnwerd

Ligboxenstal te Jubbega

Keuken woning te Zuidhorn

School ’t Holdersnest in Harkema

 AL-KO in Roden

Frederiks Interieurs in Gorredijk

Verbouw tot energiezuinige woning

Verbouw tot energiezuinige woning

Bouwbedrijf in regio Groningen

 

Betrouwbaar bouwbedrijf nabij Groningen

Bent u op zoek naar een betrouwbaar bouwbedrijf nabij Groningen? Dan zit u goed bij de Notebomers Bouwgroep. Al meer dan 100 jaar lang zijn wij actief in de bouw. Dat merkt u onder andere aan onze betrokken houding, vakkundige medewerkers en flexibele instelling. Als ervaren en veelzijdig bouwbedrijf zijn wij in staat veel verschillende bouwprojecten voor u te realiseren. Zo voeren wij regelmatig nieuwbouwprojecten uit voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Agrarische bouw is een van onze specialisaties. Ook voor herstelen renovatieprojecten bent u bij Notebomers Bouwgroep aan het juiste adres. Als bouwbedrijf in Groningen hebben wij tevens veel ervaring met het afwikkelen en repareren van aardbevingsschade.

Nieuwbouw en agrarische bouw in Groningen

Als het om bouwprojecten gaat, is de Notebomers Bouwgroep een veelzijdige en flexibele partner. Niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven. Wat voor gebouw u ook voor ogen heeft, wij doen er alles aan om aan uw wensen te voldoen. Al onze bouwprojecten zijn dan ook een kwestie van maatwerk. Wij plannen en coördineren diverse woningbouwprojecten en voeren deze ook voor u uit. Daarnaast zijn wij actief op het gebied van projectontwikkeling, utiliteitsbouw en montagebouw. Onze stevige staalconstructies komen in allerlei branches goed van pas. Veel van onze klanten zijn actief in de agrarische sector. Stallenbouw behoort dan ook tot een van onze specialisaties.

Renovatie en reparatie

Notebomers Bouwgroep heeft ook veel ervaring met onderhoud en renovatie van bestaande panden. Zelfs het laten renoveren van een oude kerk behoort tot de mogelijkheden. Heeft uw pand schade opgelopen, bijvoorbeeld door een aardbeving? Dan kunt u bij ons terecht voor advies en het herstel van de schade. Onze vakkundige medewerkers beschikken over de benodigde diploma’s van het Centrum Veilig Wonen, dus uw pand is bij hen in goede handen.