Schade door gasboringen in Groningen

Aardbevingen veroorzaakt door gaswinning kunnen schade aan uw gebouwen veroorzaken. De laatste tijd is de aandacht toegenomen voor het herstel van deze schade. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn om deze schade te herstellen. Een geruststellende gedachte…

Hoe ga je om met aardbevingsschade?

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en wij komen bij u langs om plan van aanpak op te stellen. Wij willen graag onze bijdrage leveren zodat u weer gerust kunt wonen en werken.

Schadeherstel

Alles over schadeherstel

Renovatie

Hoe krijg je alles inzichtelijk

Oorzaakanalyse

Vraag ons een oorzaakanalyse te doen

Notebomers Bouwgroep is gespecialiseerd in het herstellen van aardbevingsschade

Wij beschikken over de juiste vakmensen, juiste kennis en juiste middelen om uw aardbevingsschade vakkundig en veilig voor u te herstellen.

Sinds 5 januari 2015 kunt u aardbevingsschade melden bij het Centrum Veilig Wonen (CVW) te Appingedam www.centrumveiligwonen.nl. Onze vakmensen voldoen aan de erkenningsregeling van het CVW. Dit betekent dat u er vanuit kunt gaan dat u met ons te maken heeft met een deskundige partij.

Erkenningsregeling van Centrum Veilig Wonen voor Notebomers

De vakmensen van Notebomers Bouwgroep behoren tot de gelukkigen die als een van de eersten hun diploma voor de erkenningsregeling van het CVW (Centrum Veilig Wonen) mochten ontvangen. De cursus wordt gegeven door het EPI kenniscentrum. De cursus betreft een communicatiecursus speciaal voor het communiceren en omgaan met klanten die worden geconfronteerd met aardbevingsschade.

Wij bieden hulp!

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn bij aardbevingsschade die ontstaan is door gasboringen. Advies, herstel en hulp bij de complete afwikkeling.

Meer informatie

Bevingbestendige woning Ten Post

Bij de familie Klink in Ten Post bouwen wij een bevingbestendige woning, inmiddels is hiervoor de fundering gestort.
> lees verder

Maarlandhoeve

In Uithuizen worden de laatste werkzaamheden afgerond, zo is oa. tegelvloer souterrain gelegd en is de stoep weer hersteld.
> lees verder

Herbouw voorhuis aardbevingsbestendig

In Loppersum voor de familie Huizinga wordt het voorhuis van de boerderij vervangen. Het nieuwe voorhuis wordt aardbevingsbestendig uitgevoerd, op de foto's zijn goed de stekeinden zichtbaar waar...
> lees verder