Schade door gasboringen in Groningen

Aardbevingen veroorzaakt door gaswinning kunnen schade aan uw gebouwen veroorzaken. De laatste tijd is de aandacht toegenomen voor het herstel van deze schade. Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn om deze schade te herstellen. Een geruststellende gedachte…

Hoe ga je om met aardbevingsschade?

Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak en wij komen bij u langs om plan van aanpak op te stellen. Wij willen graag onze bijdrage leveren zodat u weer gerust kunt wonen en werken.

Schadeherstel? Hoe regel je dat?

Heeft u schade waargenomen aan uw gebouwen? U vermoedt dat dit verband houdt met aardbevingen? Meldt uw schade bij het Centrum Veilig Wonen (CVW) te Appingedam www.centrumveiligwonen.nl. Zij sturen een schade-expert bij u langs, deze stelt uw schade vast en stelt een expertiserapport op.

Per 31 december 2019 heeft het CVW haar bedrijfsactiviteiten beëindigd, u kunt nu uw schade melden bij Tijdelijke Commissie Mijnbouwschade Groningen: schadedoormijnbouw.nl

Zodra u het expertiserapport in huis hebt neemt u contact met ons op. Wij bespreken dit rapport met u en aansluitend zullen wij een offerte opstellen voor de herstelkosten. Nadat u akkoord gaat met onze offerte zullen wij de werkzaamheden inplannen en zorg dragen voor een correcte uitvoering van de herstelwerkzaamheden.

U kunt er gerust op zijn dat dit door onze vakkundige medewerkers op de juiste manier uitgevoerd zal worden, dit alles met kennis van zaken.

Wij voldoen aan de erkenningsregeling van het CVW. www.centrumveiligwonen.nl/erkenningsregeling

 

Wij bieden hulp!

Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn bij aardbevingsschade die ontstaan is door gasboringen. Advies, herstel en hulp bij de complete afwikkeling.

Meer informatie

Meer informatie?

Wij geven u graag meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen. Onderstaand kunt u uw gegevens invullen. Wij zullen zo snel mogelijk op uw bericht reageren.