Notebomers Bouwgroep verzorgt uw bouw van ontwerp tot oplevering

De totstandkoming van een nieuwbouwwoning is een traject dat een goede voorbereiding en planning vereist. Wij coördineren het hele traject voor u zodat u de juiste keuzes op het juiste moment maakt en alles volgens schema verloopt. Van ontwerp tot oplevering kunt u vertrouwen op de ruim 100 jaar ervaring van Notebomers Bouwgroep.

3D schetsplan met prijsindicatie

Het ontwerpen van een woning naar uw tevredenheid houdt in dat wij naar u luisteren. In een eerste gesprek inventariseren wij uw wensen. Vervolgens gaan we samen met u en een architect rond de tafel. De architect laat zijn creativiteit spreken en wij vertalen dat in een technische schets. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw budget. U ontvangt na dit gesprek geheel vrijblijvend een 3D schetsplan met prijsindicatie.

Kostenbewaking

Na de schets-fase stemmen wij het ontwerp volledig af op uw situatie. Uw ideeën en woonwensen worden gedetailleerder uitgewerkt. Daarbij blijven wij de kosten nauwkeurig in het oog houden. Uit ervaring weten wij wat bouwkundig haalbaar is en waar de knelpunten zitten. Door jarenlange ervaring kunnen wij u informeren over kostenbesparende alternatieven. Onze ervaring is uw voordeel.

Vrijblijvende offerte op maat

Op deze manier werken wij, geheel vrijblijvend, samen met u naar een transparante offerte. Volledig op maat gemaakt naar uw woonwensen.

Standaard bouwbegeleiding bij Notebomers Bouwgroep

Notebomers Bouwgroep begeleidt u het hele traject van ontwerp tot oplevering. Er zullen vele beslissingen genomen moeten worden. Maakt u zich geen zorgen. Wij helpen u bij het maken van de juiste keuzes waardoor u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Tijdens de bouwfase zullen er meerdere bouwvergaderingen plaats vinden. Zodat u op de hoogte blijft van de voortgang van de bouw.

Presentatiematerialen

Om de juiste keuzes te kunnen maken, hebben wij de beschikking over uitgebreide materiaal- en fotopresentaties. Over de kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken. Binnen elk budget werken wij met materialen van hoge kwaliteit.

Gerealiseerde projecten voor inspiratie

Kijk voor meer inspiratie bij de gerealiseerde projecten door Notebomers Bouwgroep. Zij vormen een bron van informatie. Vindt u het lastig uw ideeën onder woorden te brengen of weet u niet precies wat u wilt? Wij beschikken over diverse schetsplannen. Samen met u komen we er altijd uit.

Zorgeloos bouwen

Kiest u voor Notebomers Bouwgroep, dan kiest u voor zorgeloos bouwen. Wij hebben ruim 100 jaar ervaring, gedurende 5 generaties opgebouwd. Wij werken uitsluitend samen met vakmensen die net als u maar één doel hebben: uw woonwens naar tevredenheid realiseren.

Bouwkavels en actuele nieuwbouwplannen

Wanneer u op zoek bent naar een bouwkavel, kunnen wij u hierbij van dienst zijn. U kunt bij ons informeren naar toekomstige bouwlocaties.

Contact

Wilt u ook zorgeloos bouwen? Wij geven u graag meer informatie over de mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Neem contact op